Knutselnamiddag

Inschrijfperiode
woensdag 31 januari 2024 t/m zondag 3 maart 2024
Wagenmakerststraat 20 , 8400 Oostende

img-0687Zoals vorig jaar wil VCO u graag op de knutselnamiddag ten dienste staan met uw technische vragen over uw Vespa. Steven Vanthomme stelt zijn werkplaats ter beschikking. Fabien Pille zal er zijn om u raad en daad te begeleiden rond al uw technische vragen.

De insteek is zoals vorig jaar.

Belangrijk om te weten is dat indien je aan je Vespa wil sleutelen op deze knutselnamiddag, je zelf voor alles zorgt (van vervangstukken tot sleutels om aan je Vespa te werken).

Fabien zal die dag klaar staan om advies te geven over al jullie technische vragen. Hij toont u ook hoe uw best te werk gaat en krijgen jullie advies op maat.

Graag vooraf laten weten als je effectief wil sleutelen:
Zend een mail naar wouter@vespacluboostende.be uiterlijk tegen vrijdag 25 februari. Vermeld uw vraag én uw type Vespa. Op die manier kan Fabien zich voorbereiden om de  zondag aan de slag te gaan.

Kom je gewoon eens langs, om sfeer op te snuiven , laat het weten via inschrijven op activiteit, zo weet de organisator ongeveer hoeveel mensen aanwezig zullen zijn.

Afspraak:
Zondag 3 maart tussen 13u30 en 17u30 uur in de Wagenmakerststraat 20 te Oostende.