2de foto-zoektocht over Oostende en omgeving

donderdag 1 februari 2024 t/m woensdag 13 maart 2024
Parking Schorre , naast sportzaal Mister V

img-0606

Twee jaar geleden kwam VCO met een primeur op de proppen: de foto-zoektocht waarin het verleden van Oostende en het heden met elkaar werden versmolten. Een samenwerkingsverband met je VCO-kampanen moest ervoor zorgen dat de foto-zoektocht iets unieks werd. Dit jaar stellen we graag de tweede editie voor. Naast het zoeken naar bekende plaatsen zijn er ook verrassende  doe-opdrachten voorzien.

Dé dag om op je agenda aan te stippen is zaterdag 16 maart.  We verzamelen om 13.45 uur aan De Schorre. Bedoeling is om in groepjes de fotozoektocht af te handelen en hun resultaat voor te leggen aan de jury.  Als einduur mikken we op 17.30 – 18 uur.
Vervolgens wordt er bij de foto’s tekst en uitleg gegeven en houden we achteraf een gezellig samenzijn waarbij we stoofvlees en frietjes kunnen eten (een vegetarisch alternatief is voorzien).

Zowel de evaluatie met nabespreking als het gezellig samenzijn gaat door in Gate 5, Steense Dijk 239 georganiseerd. Dit is de nieuwe HORECA-zaak van Samir.