Het allerlaatste Groote Oorlogsweekend (geannuleerd)

vrijdag 9 oktober 2020

De Somme

Van vrijdag 9 tot zondag 11 oktober 2020

We keken er zo uit naar uit: onze jaarlijks Grooten Oorlogsrit, de 10de en meteen “Final Edition” was gepland voor het weekend van 9-11 oktober.
Onze ontdekkingstocht van 2016 doorheen de wondermooie streek van Albert, waar één van de bloedigste slagen in WOI plaatsvond in 1916 was nog niet af… er is dan ook zoveel te bezoeken, zoveel te herdenken.

We zouden nog één maal onze Vespa’s richting Somme sturen… helaas, toen kwam Covid-19 langs en moesten we bang afwachten.

Nu hebben we een beslissing genomen: we nemen geen risico’s, en verplaatsen de Final Edition naar 2021! Immers, op dergelijk event verblijven we met een grote groep kort op elkaar gepakt. Dat is momenteel niet aan de orde, en we kunnen niet met zekerheid voorspellen wat de situatie na de zomer geeft. Voorschotten dienen betaald, reservaties gemaakt… allemaal niet zo evident in onzekere tijden.
Maar niet getreurd dus, dit weekend komt er wel degelijk, zoals de traditie het wil zetten we het volgend jaar opnieuw op de drukke VCO kalender (begin oktober).

Voor de leden die reeds hadden betaald, het bedrag zal teruggestort worden op jullie rekening.

soldaat-covid19

Warme coronavrije Vespagroeten,
Patrick

Van vrijdag 9 tot zondag 11 oktober 2020 keren we nog één keer terug naar de Somme, waar we ook in 2016 al de Groote Oorlog herdachten, voor het ultieme en allerlaatste Groote Oorlogweekend.

Naast enkele nieuwe ontdekkingen wordt dit ook een “Greatest Hits” waarbij we enkele stops vier jaar later opnieuw aandoen.

Klinkt dit als iets voor jou?
Schrijf je dan in via het formulier hieronder en stort per persoon de deelnameprijs van € 100 op onze VCO-rekening.
Inbegrepen in die prijs zijn twee overnachtingen, twee maal ontbijt, de lunchpaketten en, uiteraard, een uniek aandenken.
Schrijf nu in, want de plaatsen zijn beperkt en dit wil je niet missen!