Ontslag Johan Deprez

Geplaatst op 28-07-2020  -  Categorie: Nieuws

Na zeven jaren trouwe dienst heeft Johan Deprez beslist dat hij zich terugtrekt als bestuurslid van Vespa Club Oostende.

image image 2

Johan was de man die verantwoordelijk was voor heelwat van het VCO-gebeuren achter de schermen, zo heeft hij gedurende enkele jaren onze VCO-website onderhouden, was hij onze PR-man bij uitstek en wist als geen ander de uitstraling van onze club in de pers te promoten! Vorig jaar verliet hij echter Oostende om zich te gaan vestigen in Nadrupe, een deelgemeente van Lourinhã, een 100-tal kilometers ten noorden van Lissabon. Hij werd daar lid van de plaatselijke Vespa Club Torres Vedras, waar hij ondertussen ook reeds een bestuursfunctie bekleed.

Het bestuur is hem zeer erkentelijk voor zijn inzet en kijkt er naar uit om hopelijk volgend jaar in "zijn Portugal" samen te kunnen rondtoeren, dit ter gelegenheid van de European Vespa Days 2021!