Vespa Club Oostende

 

 
 
 

75 jaar Vespa passen gevierd op Shell SpaItalia

Geplaatst op 29-08-2021  -  Categorie: Nieuws  -  Bron: Shell SpaItalia

spaitalia1

75 jaar Vespa passend gevierd op Shell SpaItalia!

 

Na van midden juni naar zondag 26 september te zijn verhuisd, om zo met volle teugen van een zachte nazomer te kunnen genieten, legt Shell SpaItalia 2021 zijn eerste kaarten op tafel: de 75ste verjaardag van de legendarische Vespa, het geniale gemotoriseerde insect dat vlak na de Tweede Wereldoorlog door Piaggio werd uitgevonden, zal passend worden gevierd. Het gebrom van de ‘wesp’ kleurt al decennialang het straatbeeld en het kleinood wist wereldwijd de harten te veroveren!

 

spaitalia2

 

“Driekwart eeuw Vespa konden we onmogelijk aan ons voorbij laten gaan”, stelt Florian Jupsin in naam van organisator DG Sport. “We zetten dan ook een uitgebreide tentoonstelling op poten, waarin de geschiedenis van deze atypische, populaire en aanstekelijke tweewieler wordt beschreven. Dat statische deel wordt aangevuld door de traditionele en altijd indrukwekkende parade op het circuit.”

Die parade zal dit jaar wellicht nog spectaculairder zijn dan bij de vorige edities. Hoe kan het ook anders, in de wetenschap dat voor amper 30 euro iedere eigenaar met zijn machine over het zeven kilometer lange Circuit van Spa-Francorchamps mag rijden! Dolle sfeer gegarandeerd, unieke beelden en foto’s incluis. Shell SpaItalia, thuis van de Dolce Vita, zal de 75ste verjaardag van de Vespa waardig vieren!

Info & inschrijvingen: www.spaitalia.be