Vespa Club Oostende

 

 
 
 

Caminho Português

Geplaatst op 04-08-2020  -  Categorie: Nieuws

VCO-lid, Hubert Rubbens stapt voor het goede doel

 

We plaatsen graag het initiatief van VCO-lid, Hubert Rubbens, in de kijker. Hubert, de chef van Oostende Voor Anker, die al meerdere malen VCO op sleeptouw nam voor onze Rit Oostende Voor Anker, wil graag centen verzamelen voor de VZW Lichtbaken, waar onze Charity Rit 2019 ook deze werking sponsorde.

Hubert, ook een van de steunpilaren voor ons Project 2023, dat nu even on hold staat door de Coronaperikelen willen we graag onze steun meegeven.

Niemand beter dan Hubert legt uit wat de bedoeling is:


Op zoek naar het licht op de “Caminho Português”

 

Van 1 tot 18 september 2020 marcheer ik via de “Caminho Português” naar Compostella ! In totaal zal ik meer dan 600 kilometer marcheren voor één van de goede doelen die mij nauw aan het hart ligt, namelijk VZW Lichtbaken.

Deze Oostendse VZW gaf vorig jaar over de 18400 warme maaltijden aan kansarmen. Mijn target is 5000 euro, het aantal kilometers dat ik daadwerkelijk marcheerde sinds 15 november als training alsook mijn tocht ...in Portugal en Spanje.

Je kan me steunen door minimum 2 euro te schenken (prijs per maaltijd) via het rekeningnummer BE 25 0015 1566 2382

Bedankt om mij te steunen in deze nieuwe uitgaging want jullie steun betekent enorm veel voor mij. Door jullie steunen maken wij van Oostende alvast een “warme stad”

Je vindt alvast een leuk artikel omtrent mijn tocht in de krant van West-Vlaanderen :

Artikel KW

 

Maritieme Groeten,

Hurbert

 

Hubert Rubbens wandelt straks naar Santiago de Compostela voor het goede doel.