Vespa Club Oostende

 

 
 
 

Communicatie verdere ritten tot november

Geplaatst op 03-09-2020  -  Categorie: Nieuws

Vespisti,

Iedereen beseft dat het een bijzonder moeilijk jaar is om ritten en evenementen te kunnen organiseren. De geplande VCO-activiteiten kunnen niet doorgaan, maar ook wat we creatief wilden aanpassen, kon op het laatste moment door de regelgeving alsnog niet.

Toch willen we niet bij de pakken blijven zitten en organiseren we voor de komende maanden toch iets qua ritten.

Het probleem echter is dat we vandaag niet kunnen voorspellen wat de regels van de maatschappelijke Nationale Veiligheidsraad op de vooravond van de geplande rit zullen zijn.

Toch hebben we een creatief voorstel: we organiseren drie streekritten die we nu plannen en die we bevestigen of noodgedwongen afblazen enkele weken of dagen vóór het geplande evenement. U schrijft klassiek in en we beperken de rit tot 45 deelnemers. We houden geen tussenstops omwille van beperkingen van een dergelijke groep tegenover de HORECA. Op het einde van de rit voorzien we afhankelijk van de mogelijkheden iets qua drankmogelijkheid.

We plannen volgende ritten:
Zaterdag 19 september: streekrit 1
Zaterdag 10 oktober: streekrit 2
Woensdag 11 november: VCO-verjaardagsrit

Volg strikt onze info op als we elke rit concreet qua tijdstip, verzamelplaats en andere concrete info voorstellen. En… wacht niet te lang om dan in te schrijven!

De kans bestaat dat we voor de Charityrit (zaterdag 19 december) bij een verbod van wat we altijd doen, een alternatieve Kerstrit voorzien, maar daarvoor is het nu nog wat te vroeg. Volg onze verdere info en communicatie hiervoor op onze website !