Vespa Club Oostende

 

 
 
 

Info knutselnamiddag 2022

Geplaatst op 16-01-2022  -  Categorie: Activiteiten

vco-logo-knutselIn de mate dat de COVID-maatregelen het toelaten, zouden we graag de draad weer willen opnemen om een knutselnamiddag te organiseren.
We appreciëren en danken Steve Vanthomme, VCO-lid, die zijn infrastructuur ter beschikking wil stellen om de knutselnamiddag concreet te laten doorgaan.
Graag geven we daarbij enkele duidelijke spelregels mee om misverstanden qua opvatting te vermijden. Immers, duidelijke communicatie is voor iedereen het beste.
We willen enkele eenvoudige, haalbare knutselonderwerpen naar voren schuiven. Zo willen we in groepjes werken en het hebben over het vervangen en herstellen van een band, het vervangen van de smeerolie en het steken van een ontkoppelingskabel.
Wat bijvoorbeeld niet de bedoeling is om je eigen groot onderhoud van je Vespa door je vrienden te laten uitvoeren. We mikken op informatie en uitwisseling van ideeën en enkele haalbare klusjes met betrekking tot een goed lopende Vespa. En uiteraard, (zoals gewoonlijk) op een gezellig samenzijn.

Zeer graag tot zondag 27 februari om 13.30 uur bij Steve Vanthomme

Adres: Wagenmakersstraat 20 te Oostende