Vespa Club Oostende

 

 
 
 

Marc en Michel halen €3.000 op voor de MUG-heli

Geplaatst op 25-02-2020  -  Categorie: In de media

Vespa For Life - MUG Heli

Op de foto vlnr: Chef-piloot Lieven Van Belle, Michel Boschloos en Marc Dedulle

 

De actie "Vespa for Life" van VCO-leden Marc Dedulle en Michel Boschloos bracht € 3.000 op. Een bedrag dat beide Vesparijders integraal schonken aan het Instituut voor Medische Dringende Hulpverlening dat de Brugse MUG-helikopter uitbaat. 'Het leeuwendeel van onze campagne was een Vesparit van een maand, 8.000 kilometer lang, die ons door tien verschillende landen en langs verschillende internationale Vespatreffens leidde' zegt Michel. 'Onderweg verkochten we stickers en geborduurde logo's, items die we de rest van het jaar ook via onze website en op Belgische treffens verkochten.'
Ook in 2020 willen Marc en Michel geld inzamelen voor een goed doel. 'We beraden ons nog over wie we zullen steunen, maar het staat vast dat we ook dit jaar actie zullen voeren voor een lokale maatschappelijk relevante organisatie.' aldus Marc, die meegeeft dat het net omwille van deze continuïteit is dat Vespa for Life als vzw werd opgevat. 'Dit is niet vrijblijvend, er is een grote solidariteit in de Vespawereld aan de ene kant, en een grote nood aan fondsen op het terrein aan de andere kant. Als we zien hoeveel de simpele verkoop van stickers en patches op treffens in het laatje brengt, kunnen we niet anders dan onze acties verderzetten.' verklaart Marc.
Wie Vespa for Life alsnog wil steunen of op de hoogte wil blijven van hun acties kan terecht op de website www.vespaforlife.eu en op Instagram en Facebook.

Link Facebook: https://www.facebook.com/VespaForLife.eu
Link Instagram: https://www.instagram.com/vespaforlifevzw/
Link Instituut voor Medische Dringende Hulpverlening: http://www.imdh.eu